Paksi Hulladékkezelő Központ

A Paksi Hulladékkezelő Központban lehetőség van olyan hulladék leadására (kommunális, szelektív csomagolási, üveg, zöld, lom), amelyek gyűjtés házhoz menő rendszerben is történik.

Ezeken felül a házhoz menő rendszerben nem gyűjtött hulladékok széles köre is leadható, ilyenek elsősorban a háztartásban keletkező elektromos és elektronikai hulladékok, gumiabroncsok, veszélyes hulladékok (tonerek, ragasztók, festékek, hígítók, növényvédő szerek, fagyálló folyadékok és az ezekkel szennyezett göngyölegek, elemek, akkumulátorok, gyógyszermaradékok).

A kommunális hulladékok kivételével magánszemélyek háztartási mennyiségben minden hulladékot térítésmentesen adhatnak át, ha rendelkeznek hulladékszállítási közszolgáltatási szerződéssel!


Paksi Hulladékkezelő Központ nyitva tartása
(2017. január 1. után)

Hétfő

06.00 - 15:30

Kedd

06.00 - 15:30

Szerda

06.00 - 15:30

Csütörtök

06.00 - 15:30

Péntek

06.00 - 15:30

Szombat

08.00 - 14.00
 
2012. évi CLXXXV. törvény 65. § (2) bekezdése alapján a közszolgáltató az alábbi adatokat rögzíti a hulladékgazdálkodási nyilvántartásában, amelyhez a személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges:

a.    családi és utóneve, születési családi és utóneve,
b.    születési helye,
c.    születési ideje,
d.    anyja születési családi és utóneve, illetve
e.    lakcíme.

 
A Paksi Hulladékkezelő Központ megközelítése
A 6-os számú főúton a Paksi Atomerőmű északi bejárójával szemben nyíló bekötőúton.
 

 
A Paksi Hulladékkezelő Központ bejárata
 
Nagyobb méretért kattintson a képre!
 

A Hulladékkezelő Központban két hídmérleg üzemel. Behajtáskor balra található a Paksi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. bejárata. A Paksi Hulladékkezelő Központba ezen a mérlegen keresztül szállíthatók be a hulladékok.

A jobb oldali mérlegen keresztül a DC Dunakom Plusz Kft. által üzemeltetett építési-bontási hulladék újrahasznosító telepre lehet behajtani.

 
Beszállítható hulladékok
 
A beszállítható hulladékok listája megtalálható a Szolgáltatási díjak/Hulladék átvételi díjak menüpontban.
 
 
Adatok, információk
 
A Paksi Hulladékkezelő Központra vonatkozó részletes adatok a Paksi Hulladékkezelő Központ adatai menüpontban találhatók.